logo
 

Minfritid.nu
Nästa gång norrortskommunerna arrangrar mässan blir 2018. Välkommen tillbaka!


Se våra sponsorer  |  Se utställare

Årets fritidsmässa minfritid.nu är över!

2016 års fritidsmässa minfritid.nu norrort, hölls även detta år i Arena Satelliten i Sollentuna. På nedre plan fanns en hel del aktiviteter med fokus på ”knoppen”. Där var det fritidsgårdar och andra föreningar som gav möjlighet till samtal kring relationer och kärlek. Även biblioteken fanns representerade och berättade om allt som finns tillgängligt hos dem förutom ”vanliga” böcker.

Sthlm stad

Alldeles intill, i Klubben, var det uppträdande från besökarna själva som ville prova på att uppträda på scenen och de mer etablerade artister, som var med i Funkismellos riksfinal, bjöd på sina finalnummer. De stora artisterna som underhöll var Dolly Styles och Albin & Mattias. Det var full fart i Klubben och många olika genre hördes och syntes.

DollyStyles

På övre planet i idrottshallen kunde besökarna prova på flera olika idrotter som föreningar och sponsorer erbjöd. Besökarna hade också chansen att utmana parasport-olympierna Maja Reichard och Niclas Rodhborn i någon av de idrotter som man kunde prova, bland annat show-down, golf, stakning och ny-cirkus. Nycirkus

Utanför anläggningen visade brandkåren upp en av sina stora bilar och där fanns också en klapp-hage med flera gulliga djur. Bland annat var det en minihäst, gris, lamm, en stor bock, kaniner och hundar där.

klapphage

När utställarna på mässan packat ihop sina saker, var det dags för innebandyturnering. Det var sex lag som tävlade om medaljerna under eftermiddagen. Hela mäss-evenemanget avslutades med ett disco som var väl besökt med god stämning och mycket dans.

De två dagar mässan pågick var det cirka 1800 besökare som kom till Sollentuna.

Vi vill tacka alla besökare, utställare och sponsorer som gjorde det möjligt för oss att arrangera mässan denna gång! På återseende 2018 i norrort.
Nästa gång minfritid.nu äger rum är i maj 2017 i Botkyrka.


  Program  |  Hitta hit  |  Kontakta oss

Danderyd
Järfälla
Lidingö
Sollentuna
Stockholm
Täby
Upplands Bro
Upplands Väsby