Tidigare mässor

I maj 2017 hölls minfritid.nu i Tumba, Botkyrka och värdar var Botkyrka och Salems kommuner. Drygt 2000 personer besökte mässan i Botkyrka och artister som Ace Wilder och Dogge Doggelito underhöll och skrev autografer. Dessutom fanns en uppsjö prova på-aktiviteter, mötesplatser och representanter för föreningar och andra organisationer runt om på hela mässområdet.

Nynäshamn var värd för mässan i maj 2015. Cirka 1 600 personer besökte mässan som arrangerades under fredagen och lördagen. På programmet stod prova-på-aktiviteter såsom fäktning, judo, golf, skytte, åsneridning, att köra fyrhjulingen Zoom och elbilar. Trollkarl, jonglör, styltgångare och Varietéteatern minglade runt bland besökarna, Dogge Doggelito och Panetoz uppträdde, Cirkus gränslös hade föreställning och Funki models höll modevisning. Dessutom fanns ett 70-tal utställare på plats.

I november 2014 ägde den första mässan i norrort rum.

Arena Satelliten i Sollentuna stod värd för två dagars mässaktiviteter för cirka 1400 besökare, 39 utställare och sju sponsorer. Amy Diamond och Jonas Helgesson uppträdde och underhöll besökarna på fredagen. Det var innebandyturnering, prova-på-aktiviteter av alla de slag och mässan avslutades med ett mässparty med dans till Häggarna och disco med coverbandet Spellbound som spelar ABBA-musik och DJ Amigos i Klubben.

Den första minfritid.nu-mässan ägde rum i maj 2011.

Den var i Torvalla Sportcenter i Haninge. Under två dagar samlades 80 utställare, ett 50-tal artister och ca 4 000 besökare. Utställarna erbjöd fritidsgårdar, bibliotek, yoga, dans, drama, musik, pingis, zumba, mattcurling, taido, judo, innebandy, hinderbana, gympa, basket, karate, upp&ner-gympa, schack, friidrott, konstverkstad, skytte, styrketräning och mycket mer…

Utomhus i det fina försommarvädret hittade man djur av olika slag. Hästar, hundar, åsnor, kaniner. Till och med höns. Man kunde träffa scouter och åka fyrhjuling. Man kunde träffa speedwayåkare och man kunde spela fotboll. Där fanns bokbussar, boccia, en kajakmaskin, uteserveringar och mycket mer.

Dogger uppträder
 

 

I maj 2013 ägde den andra minfritid.nu-mässan rum i Björkängshallen i Huddinge.

Även denna mässa bjöd på massor av aktiviteter och artister. 2013 hade mässan ca 3 000 besökare och 88 utställare.

Entre till mässan 2013