fxxx.club lovable sweetie sucks penis in pov and gets yummy crack rode.
https:/hqsexvideos.net lovely brunette cuckold husband.
pornpals.club

Utställare och sponsorer

Utställare & Sponsorer

Anmäl ditt deltagande via formuläret nedan.

Anmäl dig som utställare här

Frågor och svar

Ja, det går bra om det verkligen finns ambitioner att starta verksamhet för personer med funktionsnedsättning.

Absolut får ni det! All verksamhet ska vara anpassad för personer med funktionsnedsättning, men alla aktiviteter behöver inte passa samtliga.

Det beror på hur mycket yta ni behöver. Vi pratar med alla som vill ställa ut och kommer överens om behovet. I största möjliga mån försöker vi anpassa oss till alla.

Bord och stolar kommer finnas på plats att låna. El dras fram till max 5 meter från utställarplats. Ta med egna skarvkablar. Skriv in i anmälan att ni behöver el för er aktivitet.

Normaltid för utställare att börja rigga är kl 08:00 på lördagen. De som vill kan lämna utrustning i lokalen på fredagen enligt överenskommelse. Aktiviteter som kräver mer förberedelsetid kan riggas på fredagen efter överenskommelse. Ange riggbehov i anmälan.

Ni kan lämna kvar allt. Har ni värdesaker kan ni låsa in dem i de omklädningsrum vi använder som förråd, eller ta hem över natten.  

Välkommen till årets roligaste fritidsmässa för personer med funktionsnedsättning!  Programmet är fullt med prova på-aktiviteter och underhållning. Allt är gratis!

my link regbeegtube.com nasty mature slut gets her feet sucked. www.onlychicas.net
Rulla till toppen