Tidigare mässor

Tillbakablick

Tyresö tog emot 2019

Mässan var den 11 maj, en heldag från morgon till kväll. Både grundsärskolor, gymnasiesärskolor, dagliga verksamheter, gruppboende, familjer med flera besökte mässan. Det var cirka 2300 besökare som kom denna dag. Ett femtiotal utställare plus artister och mingelartister underhöll och träffade besökarna.

Maj 2017 i Botkyrka och Salem

Drygt 2000 personer besökte mässan i Botkyrka och artister som Ace Wilder och Dogge Doggelito underhöll och skrev autografer. Dessutom fanns en uppsjö prova på-aktiviteter, mötesplatser och representanter för föreningar och andra organisationer runt om på hela mässområdet.

2018 var det norrort igen

I Sporthallen fanns det många olika aktiviteter att prova på. I Klubben var det uppträdande av artister och besökare. Utanför entrén kunde man klappa djur. På nedre plan kunde man pyssla, ta selfie, läsa böcker och mycket mer. Cirka 1700 besökare kom till mässan.

Nynäshamn var värd i maj 2015

Cirka 1600 personer besökte mässan som arrangerades under fredagen och lördagen. På programmet stod prova-på-aktiviteter såsom fäktning, judo, golf, skytte, åsneridning, att köra fyrhjulingen Zoom och elbilar. Trollkarl, jonglör, styltgångare och Varietéteatern minglade runt bland besökarna, Dogge Doggelito och Panetoz uppträdde, Cirkus gränslös hade föreställning och Funki models höll modevisning. Dessutom fanns ett 70-tal utställare på plats.

2016 i Sollentuna

Fritidsgårdar och andra föreningar gav möjlighet till samtal kring relationer och kärlek. Även biblioteken fanns på plats. Det var uppträdande från besökarna och Funkismellos artister. Dolly Styles och Albin & Mattias uppträdde. Besökarna hade också chansen att utmana parasport-olympierna Maja Reichard och Niclas Rodhborn i bland annat show-down, golf, stakning och ny-cirkus. Utanför anläggningen visade brandkåren upp sig och en klapp-hage med gulliga djur fanns där. Sex lag deltog i innebandyturneringen. Hela mäss-evenemanget avslutades med ett disco som var väl besökt. Cirka 1800 besökare kom till mässan.

Huddinge 2013

I maj 2013 ägde den andra minfritid.nu-mässan rum i Björkängshallen i Huddinge. Även denna mässa bjöd på massor av aktiviteter och artister. 2013 hade mässan cirka 3000 besökare och 88 utställare.

Första gången i norrort 2014

I november 2014 ägde den första mässan i norrort rum. Arena Satelliten i Sollentuna stod värd för två dagars mässaktiviteter för cirka 1400 besökare, 39 utställare och sju sponsorer. Amy Diamond och Jonas Helgesson uppträdde och underhöll besökarna på fredagen. Det var innebandyturnering, prova-på-aktiviteter av alla de slag och mässan avslutades med ett mässparty med dans till Häggarna och disco med coverbandet Spellbound som spelar ABBA-musik och DJ Amigos i Klubben.

Första mässan 2011

Den första minfritid.nu-mässan ägde rum i maj 2011. Den var i Torvalla Sportcenter i Haninge. Under två dagar samlades 80 utställare, ett 50-tal artister och cirka 4000 besökare. Utställarna erbjöd fritidsgårdar, bibliotek, yoga, dans, drama, musik, pingis, zumba, mattcurling, taido, judo, innebandy, hinderbana, gympa, basket, karate, upp&ner-gympa, schack, friidrott, konstverkstad, skytte, styrketräning och mycket mer.

Första mässan fortsättning

Utomhus i det fina försommarvädret hittade man djur av olika slag. Hästar, hundar, åsnor, kaniner. Till och med höns. Man kunde träffa scouter och åka fyrhjuling. Man kunde träffa speedwayåkare och man kunde spela fotboll. Där fanns bokbussar, boccia, en kajakmaskin, uteserveringar och mycket mer.

Bilder från förra mässan

Välkommen till årets roligaste fritidsmässa för personer med funktionsnedsättning! Fredag den 18 och lördag den 19 september i Arena Satelliten i Sollentuna.  Programmet är fullt med prova på-aktiviteter och underhållning. Allt är gratis!

Scroll to Top