fxxx.club lovable sweetie sucks penis in pov and gets yummy crack rode.
https:/hqsexvideos.net lovely brunette cuckold husband.
pornpals.club

Tidigare mässor

Tillbakablick

Nacka tog staffettpinnen 2023

Lördagen den 27 maj förvandlades Myrsjö IP i Orminge till en mässa med prova-på aktiviteter och mer än 50 utställare. Mässan var öppen 11:30-16:30. Under dagen kunde besökarna också ta del av scenframträdanden och open mic. Dagen avslutades med ett disco med DJs mellan 17:30-20:30. Mellan mässan och disccot kunde besökarna hänga kvar och spela innebandy, pyssla eller bara hänga. Under dagen kom cirka 500 besökare och på discot på kvällen drygt 100 personer.

Tyresö arrangerade mässan 2019

Mässan var den 11 maj, en heldag från morgon till kväll. Både grundsärskolor, gymnasiesärskolor, dagliga verksamheter, gruppboende, familjer med flera besökte mässan. Det var cirka 2300 besökare som kom denna dag. Ett femtiotal utställare plus artister och mingelartister underhöll och träffade besökarna.

Täby tog emot 2022

Den 24 september hölls mässan för första gången i Täby. I Tibblehallen var det utrymme för kroppen att få prova-på olika idrottsaktiviteter och i kommunhuset var det knoppen som fick sitt. Här kunde besökarna möta föreningar, fritidsgårdar och lyssna på uppträdanden. De kunde också själv prova-på att stå på scenen och sjunga . Dagen avslutades med ett disco med DJs. En mycket lyckad dag som drog cirka 600 besökare.

Maj 2017 i Botkyrka och Salem

Drygt 2000 personer besökte mässan i Botkyrka och artister som Ace Wilder och Dogge Doggelito underhöll och skrev autografer. Dessutom fanns en uppsjö prova på-aktiviteter, mötesplatser och representanter för föreningar och andra organisationer runt om på hela mässområdet.

2018 var det norrort igen

I Sporthallen fanns det många olika aktiviteter att prova på. I Klubben var det uppträdande av artister och besökare. Utanför entrén kunde man klappa djur. På nedre plan kunde man pyssla, ta selfie, läsa böcker och mycket mer. Cirka 1700 besökare kom till mässan.

Nynäshamn var värd i maj 2015

Cirka 1600 personer besökte mässan som arrangerades under fredagen och lördagen. På programmet stod prova-på-aktiviteter såsom fäktning, judo, golf, skytte, åsneridning, att köra fyrhjulingen Zoom och elbilar. Trollkarl, jonglör, styltgångare och Varietéteatern minglade runt bland besökarna, Dogge Doggelito och Panetoz uppträdde, Cirkus gränslös hade föreställning och Funki models höll modevisning. Dessutom fanns ett 70-tal utställare på plats.

2016 i Sollentuna

Fritidsgårdar och andra föreningar gav möjlighet till samtal kring relationer och kärlek. Även biblioteken fanns på plats. Det var uppträdande från besökarna och Funkismellos artister. Dolly Styles och Albin & Mattias uppträdde. Besökarna hade också chansen att utmana parasport-olympierna Maja Reichard och Niclas Rodhborn i bland annat show-down, golf, stakning och ny-cirkus. Utanför anläggningen visade brandkåren upp sig och en klapp-hage med gulliga djur fanns där. Sex lag deltog i innebandyturneringen. Hela mäss-evenemanget avslutades med ett disco som var väl besökt. Cirka 1800 besökare kom till mässan.

Huddinge 2013

I maj 2013 ägde den andra minfritid.nu-mässan rum i Björkängshallen i Huddinge. Även denna mässa bjöd på massor av aktiviteter och artister. 2013 hade mässan cirka 3000 besökare och 88 utställare.

Första gången i norrort 2014

I november 2014 ägde den första mässan i norrort rum. Arena Satelliten i Sollentuna stod värd för två dagars mässaktiviteter för cirka 1400 besökare, 39 utställare och sju sponsorer. Amy Diamond och Jonas Helgesson uppträdde och underhöll besökarna på fredagen. Det var innebandyturnering, prova-på-aktiviteter av alla de slag och mässan avslutades med ett mässparty med dans till Häggarna och disco med coverbandet Spellbound som spelar ABBA-musik och DJ Amigos i Klubben.

Första mässan 2011

Den första minfritid.nu-mässan ägde rum i maj 2011. Den var i Torvalla Sportcenter i Haninge. Under två dagar samlades 80 utställare, ett 50-tal artister och cirka 4000 besökare. Utställarna erbjöd fritidsgårdar, bibliotek, yoga, dans, drama, musik, pingis, zumba, mattcurling, taido, judo, innebandy, hinderbana, gympa, basket, karate, upp&ner-gympa, schack, friidrott, konstverkstad, skytte, styrketräning och mycket mer.

Första mässan fortsättning

Utomhus i det fina försommarvädret hittade man djur av olika slag. Hästar, hundar, åsnor, kaniner. Till och med höns. Man kunde träffa scouter och åka fyrhjuling. Man kunde träffa speedwayåkare och man kunde spela fotboll. Där fanns bokbussar, boccia, en kajakmaskin, uteserveringar och mycket mer.

Bilder från förra mässan

Välkommen till årets roligaste fritidsmässa för personer med funktionsnedsättning!  Programmet är fullt med prova på-aktiviteter och underhållning. Allt är gratis!

my link regbeegtube.com nasty mature slut gets her feet sucked. www.onlychicas.net
Rulla till toppen